Selecteer een pagina

Over mij

Ik zie jou ècht, vrij van oordelen, vanuit eenheid en compassie.

 Mijn weg naar geluk

Ik ben DANKBAAR voor alles wat er is en voor alle gebeurtenissen. Al lijkt het soms alsof me iets wordt aangedaan, in werkelijkheid wordt er altijd iets zichtbaar gemaakt. Alles in de dualiteit beweegt uiteindelijk naar eenheid en heelheid.

Ja, ik ben gelukkig!

Toch is dat weleens anders geweest. Ik weet uit het verleden hoe het is om op te staan met hevige piekergedachten die je het liefst een enkeltje naar de maan zou gunnen. En ik weet hoe het is als onzekerheid je het leven flink zuur maakt. En ja, ik heb ook ervaren hoe het voelt als je vergeet weet wie je bent en jezelf daarom voortdurend aanpast aan anderen.

De weg om mijn ware zelf en mijn geluk terug te vinden, was een lange, maar vooral waardevolle weg. Ik geloof dat ieder mens hier op Aarde is gekomen als ziel, met unieke kwaliteiten en talenten.
Ik geloof erin dat het doel hier op aarde is, om weer thuis te komen bij jezelf zodat jij jouw unieke kwaliteiten en talenten kunt gaan inzetten om de mensheid te dienen.

Ieder mens maakt moeilijke en confronterende gebeurtenissen mee in het leven, die ervaringen kunnen je helpen en dienen om steeds meer te gaan leven vanuit wie je in essentie bent. Het krijgen van wake-up calls en het doorleven van alle angsten, boosheid, pijn en verdriet kunnen heel waardevol zijn. Door die ervaringen kun je verder groeien. Mijn levenservaringen hebben mij de kracht gegeven om te staan waar ik nu sta. En juist door de ‘heftige’ ervaringen en het proces van wakker worden uit de illusie van afgescheidenheid, is er een hoop binnenin mij veranderd. Er is een diep innerlijk weten dat we allen één zijn, wat een vrijheid!

Ik voel dat ik hier op aarde ben om mensen zich te laten herinneren wie ze ten diepste zijn.

Het bewustzijn verhogen, zodat de éénheid meer en meer ervaren kan worden!
Wat mijn leven onder andere veranderde? Het herseninfarct waardoor ik in november 2016 werd getroffen. Die Wake-up call heeft me nog meer inzichten gegeven. Vanaf het infarct ging mijn spirituele ontwikkeling en bewustwording in een mega  stroomversnelling. Ik koos ervoor om te gaan leven alsof morgen mijn laatste dag zou zijn, wat nu voelt als, leven in een bewuste staat van aanwezigheid.

Wat mijn leven intens veranderde is dat ik in 2018 bij een vrouw terecht ben gekomen, Channa Ipenburg, die mij in iedere vezel liet voelen en inzien hoe bijzonder we eigenlijk als mens zijn. Ze is één van mijn spiritueel leermeesters omdat ik bij haar mocht inzien dat er een groot liefdevol mysterie is waar jij, en ieder ander, deel van uitmaakt. In haar nabijheid, begon er iets in me te openen. Een opening waardoor ik steeds weer flinke sprongen maak in mijn spirituele ontwikkeling. De onbegrensde, liefdevolle aanwezigheid die er altijd is, vervullen en voeden me steeds opnieuw, met inspiratie, liefde, compassie en bewondering. Iedere ervaring van het leven kan ik met nieuwsgierigheid, vertrouwen en overgave tegemoet treden.


Ik voel me intens dankbaar voor het leven!

Misschien mag ik jou ook begeleiden in het proces van bewustwording. Voel jij de calling om bewustzijn te schijnen op al jouw diepgewortelde patronen, overtuigingen, pijnen en angsten en daardoor meer en meer verdieping en vervulling te ervaren in alles wat je doet?

Mijn begeleiding bij jouw weg naar geluk

Het is ontzettend waardevol als iemand je laat voelen en herinneren wie je in essentie bent.

Vanuit die herinnering kun je weer vanuit jouw unieke en authentieke ZIJN gaan leven!  

Het is mijn gift om te voelen en zien wanneer conditioneringen, patronen, beschermingsmechanismen en oude pijn door jou heen de leiding nemen. Wanneer jij je hiervan bewust wordt, kun je het gaan veranderen.  

Hierdoor ga je zoveel vrijheid, vreugde en vervulling ervaren in dít leven!

Leven vanuit wie je in essentie bent...Dat is wat mij betreft de bedoeling! 

Feiten over mij

 • Trotse moeder van 3 prachtige dochters; Vajèn, Jenna en Yara.
 • Leef in vertrouwen en overgave.
 • Gepassioneerd over alle onderwerpen die met spirituele bewustwording te maken hebben. 
 • Jaren lang vol liefde en passie gewerkt in de gehandicaptenzorg.
 • Mediteer meerdere keren per dag.
 • Ben dankbaar voor alles wat er is.
 • Brand iedere dag wierrook.

Maar ook ik:

 • Kan goed op mijn handen lopen en op mijn hoofd staan 😉
 • Ben eigenlijk een beetje prettig gestoord 😉
 • Vind het heerlijk om mee te zingen met Nederlandstalige muziek
 • Altijd te porren voor gek doen
 • Houd van koken
 • Gek op dieren
 • Gek op de natuur!